• image
  • image
  • image
  • image
  • image
U bent hier:

Keurmerken


PKVW
Politiekeurmerk Veilig Wonen®: Met dit keurmerk kan worden aangegeven of een woning een bepaalde preventie heeft tegen inbraak. Het doel is het aantal inbraken in woningen te verminderen. Een onderdeel van dit keurmerk zijn de gevelelementen. In de afgelopen 5 jaar heeft dit keurmerk zich ontwikkeld tot een eenduidig landelijk keurmerk met ruime draagkracht binnen de kozijnbranche.

CE markering
CE markering:CE-markering is een Europees productinformatielabel dat aangeeft dat het betreffende product volgens Europees gestandaardiseerde methoden op een aantal eigenschappen is getest. De waardes van deze eigenschappen moeten door de producent vermeld worden op het product, de verpakking of de begeleidende bon. Of producten zijn voorzien van CE-markering en of de eigenschappen op correcte wijze zijn bepaald, wordt gecontroleerd door de VROM-inspectie. 

SKG
SKG: De SKG is een test-, keurings- en certificatie-instituut in Wageningen. Een zeer veelzijdig keuringsinstituut. Er worden prototypetesten uitgevoerd voor nieuwe producten, zoals sloten, kozijnen, etc..

SKH
Stichting Keuringsbureau Hout: Deze stichting test en controleert houten kozijnen. De kozijnen moeten aan bepaalde houtsoorten, houtzwaarten en technische productiespecificaties voldoen willen zij het predikaat SKH kunnen dragen. De kozijnen moeten aan de NEN- en KOMO-normen voldoen en daarmee voldoen zij aan het Nederlandse Bouwbesluit. 

KOMO
Het KOMO-label is al 50 jaar het kwaliteitskeurmerk in de bouw. Een KOMO-kwaliteitsverklaring staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven.

Zomeractie!

Zomeractie KeurKozijn

Klantbeoordelingen